Lid worden van FBT
De milieuproblematiek, personeelsvraagstukken, het dienstencheque-verhaal, de snelle technologische vooruitgang, sociale tendensen en marktevoluties… Heeft u soms ook het gevoel dat u zich helemaal alleen door al deze ingewikkelde materies moet worstelen?

Vechten tegen windmolens, zoals Don Quichote, of tegen de bierkaai. Als eenling heeft u wellicht vaak de indruk dat uw stem niet gehoord wordt.
Een kreet uit honderden kelen tegelijk kan echter niet genegeerd worden. Hoe groter de groep, hoe groter de representativiteit, des te groter de slagkracht. Op die manier kon FBT de voorbije jaren in diverse dossiers een doorslaggevende rol spelen. Wij fungeren tegelijk als spreekbuis en als aanspreekpunt voor de gehele textielverzorgingssector.

Los daarvan heeft u nog tal van andere redenen om u aan te sluiten bij de grote familie van Belgische textielverzorgers:
  • U vindt bij uw collega’s een klankbord voor al uw vragen en verzuchtingen.
  • Stielfierheid: FBT verenigt enkel professionals. Uw lidmaatschap op zich is een kwaliteitskenmerk.
  • FBT rolde de voorbije jaren de mouwen op om het imago van de sector te verbeteren. En dat lukt. Als u zich nu aansluit, dan doet u dat bij een ploeg die op voorsprong staat.
  • U beslist uiteraard zelf hoeveel tijd u in onze beroepsvereniging wilt steken. Maar wij bieden u hoe dan ook de mogelijkheid om te netwerken met alle actoren in onze branche.
  • Bij onze helpdesk kunt u terecht met al uw problemen. En waar mogelijk passen we er een mouw aan.
Lees verder:

Onze opdracht

Praktische voordelen

Publicaties

Aansluitingsformulier

Aanloggen ledengedeelte