OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN
Back to Core Business

Voor sommige bedrijven is de berg was zo groot geworden, dat er nog amper overheen kan gekeken worden. Vaak is die wasstapel historisch meegegroeid met de zaak, een andere keer zijn de beleidsmakers er verantwoordelijk voor. Zoals bij de wet Glinne, die verbood dat arbeiders voortaan nog zelf zouden zorgen voor het onderhoud van hun werkkledij. Het opgestapelde wasgoed kan stilaan een belemmering gaan vormen voor de andere activiteiten. Temeer omdat de moderne textielsoorten een alsmaar grotere deskundigheid vragen met betrekking tot wasmethodes en -producten.

Wie de kern van de zaak opnieuw centraal wil stellen, terug wil keren naar de core business zal ook het textielonderhoud moeten outsourcen. Van het wasbord weer naar het whiteboard!

Dat hoeft allerminst een stap terug te zijn. De Federatie van Belgische Textielverzorging (FBT) verenigt tal van bedrijven die u dit vervelende werkje uit handen willen nemen. Met kennis van zaken. U legt uw problemen met andere woorden in de handen van specialisten. Ieder zijn vak!

Omdat het textielonderhoud vaak aanleunt bij andere onderhoudsopdrachten resulteerde die verstrengeling van deskundigheid uiteindelijk tot vijf marktsegmenten waarin onze leden actief zijn:
  • Bedrijfskleding: kledij voor arbeiders en bedienden uit de meest diverse sectoren.
  • Gezondheidszorg: kledij voor verplegend personeel en patiŽnten, chirurgisch linnen en bedlinnen.
  • Horeca: kledij voor hotel- en keukenpersoneel, het platlinnen voor het restaurant, de kamers en de sanitaire voorzieningen.
  • Antistofmatten: katoen- en nylonmatten aan de ingang van bedrijven, winkels of overheidsgebouwen.
  • Sanitaire producten: handdoekrollen, automatische zeepautomaten, luchtverfrissers en anders accessoires voor toiletruimtes.


Deze textielverzorgers laten u de keuze uit verschillende opties: full service (huur en onderhoud), enkel onderhoud en enkel aankopen. Zodat u kunt kiezen voor de formule die het dichtst aansluit bij uw budgetten en de specifieke werking van uw bedrijf. En die tegelijk toch voldoet aan steeds hogere eisen die gesteld worden aan hygiŽne en comfort.
Aanbod dienstverlening:

Bedrijfskledij

Horeca

Gezondheidszorg

Antistofmatten

Sanitaire producten

Heeft u een klacht?